Betaalterminal huren

U kan een betaalterminal kopen maar ook huren. Voor evenementen, beurzen, winkels, handelaars die een betaaloplossing wensen op korte termijn is huren de beste optie.

Wat is het voordeel van een betaalterminal

Een betaalterminal huren heeft tal van voordelen, zeker als u op korte termijn een terminal wenst te huren. U dient geen dure aankoop te doen om toch op één dag, een paar dagen of weken Bankcontact transacties, Maestro transacties of kredietkaart transacties ( Visa, Mastercard, American Express, Diners Club... ) te kunnen ontvangen.

Bent u organisator of exposant van een beurs of expo? Organiseert u een fuif, feestje of evenement? Een betaalterminal huren voor korte termijn is ideaal. Voor winkeliers, taxibedrijven, dokters... kan een betaalautomaat huren op lage termijn een goede oplossing zijn om betalingen te innen.

Welke termijn wenst u een terminal te huren

U kan een betaalterminal huren voor elke soort termijn dat u hem nodig heeft:

Welke betaalterminal huren

Er bestaan een aantal stappen / criteria die bepalen welke betaalterminal u het best huurt. Klik hier om te ontdekken welk toestel het best geschikt is.

Hoe & welke terminal huren

Belangrijk is te weten of u een vaste betaalterminal of een mobiele betaalterminal wenst te huren, alsook het aantal te verwachten transacties, wat zijn de communicatiemogelijkheden ( GPRS, WIFI, Telefoonlijn, ADSL Internet... ) én hoe lang u deze wenst te huren. Geef ook aan welke soorten betaalkaarten zoals debetkaarten en kredietkaarten u wenst te aanvaarden. Hou er ook rekening mee welk soort module u nodig heeft en welk soort contactpunt u wenst.

Vervolgens kunt u een aantal offertes aanvragen om de betaalterminal prijzen te vergelijken.

De juiste leverancier vinden

Als u de juiste leverancier gevonden heeft, neem u contact op via mail of telefoon. Vervolgens stuurt u de overeenkomst ondertekend terug naar de aanbieder. Het kan zijn dat u op voorhand een waarborg dient te betalen. Informeer goed over de levering en retour van het toestel.

Bijstand & kosten

Belangrijk is om goed te weten welke hulp & bijstand u mag verwachten en wat de vaste en variabele kosten zijn en of er eventueel een verbrekingsvergoeding dient te worden betaald.

Huurt u een betaalterminal, zorg dan ook voor een goede verzekering, ook indien u een betaalterminal huurt in het buitenland.

Offerte betaalterminal huren