Handelaarmodules betaalterminals

Als handelaar kan je verschillende betaalterminalmodules huren. Wij zetten de mogelijkheden even op een rij.

Een betaalterminal installeren kan al dan niet met een handelaarmodule of printer:

  • 1 module met printer
  • 2 modules: 1 met printer voor de handelaar + 1 zonder printer voor de klant
  • 1 module zonder printer, gekoppeld aan uw kassa.

1. Betaalterminal met printer

U heeft geen kassasysteem waar u bonnen kan op afprinten? U heeft nood aan een mobiele/draagbare betaalterminal? Geen probleem. Dan is het huren van een betaalterminal met een thermische printer een oplossing. Bij het huren van dit systeem huurt u een mobiele of draagbare betaalterminal met extra printfunctie. U dient wel af en toe extra printrollen aan te kopen. Nadat de transactie voldaan werd, scheurt u het betalingsbewijs af en geeft u het aan de klant. Dergelijke printers werken met een internetverbinding of met een GPRS verbinding. Er bestaan ook grote ticketprinters met grote printerrolhouder.

2. Betaalterminal met printer voor handelaar en klant

Het is ook mogelijk om een extra betaalterminal aan te sluiten voor de klant. Zo hoeft u niet altijd de betaalterminal te draaien naar de klant toe. Ook de extra terminal kan voorzien worden van een printer.

3. Betaalterminal zonder printer

Indien u als handelaar een kassasysteem heeft, dan is de terminal gekoppeld aan de kassa. Transacties die via de betaalterminal gebeuren kunnen door de printer van de kassa eenvoudig afgeprint worden. Zo hoeft u geen terminal met printer aan te schaffen.

Offerte betaalterminal huren