Bancontact huren & Mister Cash betaalterminal

Een Bancontact betaalterminal huren om Bancontact betalingen en Mister Cash betalingen te ontvangen?

Vaste en mobiele betalingen met Bancontact

U heeft een winkel zoals een kledingwinkel, slagerij, bakkerij, pop-up store...? U bent huisarts of u heeft een taxibedrijf? U organiseert een fuif, evenement of homeparty? Dan is het mogelijk om Bancontact verrichtingen te ontvangen op zowel mobiele betaalterminals als op vaste betaalterminals. Ook voor kleine bedragen. U kan de betaalautomaten plaatsen op uw toonbank of betalingen ontvangen met uw draagbare betaalterminal.

Waarom een Bancontact huren?

 • het is veilig en snel
 • eenvoudige installatie
 • geen cash geld meer nodig
 • mobiele betalingen mogelijk
 • u wint tijd
 • ...

Bancontact biedt 3 soorten betaalmethodes aan

 1. Betaalterminal
  Met Bancontact in de zaak hoeft u niet meer te rekenen, u hoeft immers geen wisselgeld meer te geven. Dat bespaart u als handelaar kostbare tijd en werken met een Bancontact-betaalterminal is bovendien heel veilig.

 2. De Bancontact-betaalknop op uw website
  Online betalen met Bancontact is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Met een Bancontact betaalknop op uw website geeft u uw klanten de kans aankopen te doen met hun vertrouwd betaalmiddel. Dankzij de betaalknop van Bancontact heeft u dus meer klanten, maar evenveel veiligheid.

 3. Mobiele betalingen met de Bancontact-app
  Via de Bancontact-app wordt het voor uw klanten mogelijk eenvoudig en snel te betalen via smartphone of tablet. Uw klanten scannen eenvoudig de QR-code met hun smartphone of tablet en gaan automatisch over tot betaling. De Bancontact-app kan gebruikt worden voor bedragen tot €250 per transactie, en is veilig en snel.

Soorten betaalterminals

Bancontact kan gebruikt worden op verschillende soorten betaalterminals zoals:

Prijs Bancontact betaalterminal huren & kosten

Er zijn een aantal vaste en variabele kosten bij het huren van een Bancontact betaalautomaat. U heeft al dan niet abonnementskosten te betalen, activatiekosten en de kost per transactie. Er dient niet altijd een abonnement betaald te worden indien u een Bancontact terminal wenst te huren voor 1 dag, korte termijn of lange termijnverhuur.

Wij raden aan om altijd een offerte aan te vragen bij verschillende installateurs die Bancontact aanbieden. Klik hier om de prijzen te vergelijken.

Offerte betaalterminal huren