Draagbare betaalterminal huren

Handelaars die mobiel betalingen wensen te laten uitvoeren binnen hun eigen netwerk, kunnen kiezen voor de draagbare betaalterminal.

Wat is een draagbare betaalterminal

Een draagbare betaalterminal is een elektronisch betaalsysteem dat niet vast staat op een toonbank maar draagbaar is. Het betaalsysteem is niet 100% mobiel maar het werkt niet op het GPRS netwerk. Daarvoor heeft u een mobiele betaalterminal nodig. De draagbare betaalterminal maar wel op het WIFI netwerk, analoge telefoonlijn of ADSL verbinding. U kan het toestel blijven gebruiken zolang u binnen uw netwerk valt. De transacties of elektronische betalingen kunnen gebeuren via een bankkaart zoals een debetkaart of via een kredietkaart.

Voor wie een draagbare betaalterminal

Een draagbare betaalterminal is het ideaal betaalmiddel voor handelaars en winkeliers. U houdt een winkel open, tijdelijke pop-up store, showroom, kabinet, praktijk... ( groepspraktijk ) Of bij de huisarts, dokter, apotheker, kinesist, tandarts of werkzaam in de horeca zoals een hotel, tearoom, brasserie, café, restaurant... U wenst betalingen te ontvangen op uw terras? Geen probleem. Ook de juwelier, kapper, broodjeszaak, slager, bakker, taxi, warenhuis en supermarkt... kunnen gebruik maken van de draagbare pin betaalautomaat.

Hoe lang huren

Draagbare betaalterminals kunt u huren voor 1 dag, korte termijn huren, lange termijn huren en permanent huren. Hoe langer u huurt, hoe goedkoper de dagprijs. Bij lange termijnverhuur dient u een abonnement aan te gaan. Dit kan goedkoper uitvallen dan steeds te kiezen voor korte termijnverhuur. Wenst u voor zeer lange termijn te huren, kan is een betaalterminal kopen een goede optie.

Handelaarsmodule

Het is ook mogelijk om te opteren voor een betaalterminal met of handelaarsmodule, met of zonder printfunctie. Klik hier voor meer info.

Hoe een draagbare terminal huren

Eerst en vooral is het belangrijk om een offerte aan te vragen bij verschillende aanbieders van draagbare betaalautomaten. Vervolgens ontvangt u de verschillende huurprijzen en bijhorende kosten. Eens u de beste aanbieder gevonden heeft, die het beste bij uw noden past, kan u een overeenkomst aangaan voor 1 dag, een paar dagen, weken of maanden.

Betaalkaarten voor draagbare betaalautomaten

Denk goed na welke bankkaarten / creditcards u wenst te ontvangen. Populair zijn de bankkaarten / debetkaarten die standaard populaire betaalmethodes aanbieden zoals Bancontact / Mister Cash, Maestro®, V PAY... Verschillende grootbanken ( KBC, BNP Paribas, Dexia, Crelan, Bank Van Breda, Deutsche bank, Bpost Bank, Belfius, Centea, Citibank, Fintro... ) brengen betaalkaarten uit met één of andere betaalmethode. Of wenst u ook betalingen te ontvangen van kredietkaarten zoals: Visa®, Mastercard®, American Express®, Diners Club® enz...

Contactpunten

Huur steeds een toestel dat een aantal contactpunten voorziet. Zo kan u betalen met betaalkaarten met slimme pin+chip, magneetstrook en eventueel contactloos. Niet alle kaarten laten alle soorten contactpunten toe.

Prijs draagbare terminal huren

Om de prijzen te vergelijken, raden wij aan om een aantal offertes te vergelijken. Dit kun u via deze website doen.

Offerte betaalterminal huren