Vaste betaalterminal huren

Handelaars die betalingen wensen te laten uitvoeren op hun toonbank binnen hun eigen netwerk, kunnen kiezen voor de vaste betaalterminal.

Wat is een vaste betaalterminal

Een vaste betaalterminal is een elektronisch betaalsysteem dat vast blijft staan op bijvoorbeeld de toonbank van een winkel, balie of POS. Het betaalsysteem is niet mobiel. De transacties of elektronische betalingen gebeuren via een bankkaart zoals een debetkaart of een kredietkaart. De transacties kunnen plaatsvinden via een internetverbinding ( vaste ADSL kabel ) of via een vaste een telefoonlijn. ( analoog netwerk )

Voor wie een vaste betaalterminal

Een vaste betaalterminal is het ideaal betaalmiddel voor handelaars en winkeliers met een vaste toonbank, zoals een winkel, pop-up store, showroom, kabinet, praktijk... ( groepspraktijk ) Of bij de huisarts, dokter, apotheker, kinesist, tandarts of werkzaam in de horeca zoals een hotel, tearoom, brasserie, café, restaurant... Ook de juwelier, kapper, broodjeszaak, slager, bakker, taxi, warenhuis en supermarkt...

De vaste toonbankterminal kan indien nodig aangesloten worden op uw huidig kassasysteem.

Hoe lang huren

Vaste betaalterminals kunt u huren voor 1 dag, korte termijn huren, lange termijn huren en permanent huren. Hoe langer u huurt, hoe goedkoper de dagprijs. Bij lange termijnverhuur dient u een abonnement aan te gaan. Dit kan goedkoper uitvallen dan steeds te kiezen voor korte termijnverhuur. Wenst u voor zeer lange termijn te huren, kan is een betaalterminal kopen een goede optie.

Handelaarsmodule

Het is ook mogelijk om te opteren voor een betaalterminal met of handelaarsmodule, met of zonder printfunctie. Klik hier voor meer info

Hoe een vaste terminal huren

Eerst en vooral is het belangrijk om een offerte aan te vragen bij verschillende aanbieders van vaste betaalautomaten. Vervolgens ontvangt u de verschillende huurprijzen en bijhorende kosten. Eens u de beste aanbieder gevonden heeft, die het beste bij uw noden past, kan u een overeenkomst aangaan voor 1 dag, een paar dagen, weken of maanden.

Betaalkaarten voor vaste betaalautomaten

Denk goed na welke bankkaarten / creditcards u wenst te ontvangen. Populair zijn de bankkaarten / debetkaarten die standaard populaire betaalmethodes aanbieden zoals Bancontact / Mister Cash, Maestro®, V PAY... Verschillende grootbanken ( KBC, BNP Paribas, Dexia, Crelan, Bank Van Breda, Deutsche bank, Bpost Bank, Belfius, Centea, Citibank, Fintro... ) brengen betaalkaarten uit met één of andere betaalmethode. Of wenst u ook betalingen te ontvangen van kredietkaarten zoals: Visa®, Mastercard®, American Express®, Diners Club® enz...

Contactpunten

Huur steeds een toestel dat een aantal contactpunten voorziet. Zo kan u betalen met betaalkaarten met slimme pin+chip, magneetstrook en eventueel contactloos. Niet alle kaarten laten alle soorten contactpunten toe.

Prijs vaste terminal huren

Om de prijzen te vergelijken, raden wij aan om een aantal offertes te vergelijken. Dit kun u via deze website doen.

Offerte betaalterminal huren