Betaalterminal permanent huren

Het is mogelijk om een betaalterminal permanent te huren, toch zijn er een aantal voor- en nadelen aan verbonden.

Duurtijd permanente huur

U heeft een winkel, u bent handelaar... u heeft een taxibedrijf... u bent huisarts of marktkramer? Dan heeft u nood aan een betaalterminal op zeer lange termijn. U heeft permanent een terminal nodig om betalingen van klanten vast of mobiel te ontvangen. Onder permanente huur verstaan we huurperiodes vanaf 12 maanden en meer. U dient een betaalterminal abonnement af te sluiten voor een bepaalde periode zoals: +1 jaar ( 12 maanden ), 3 jaar ( 36 maanden ) of 5 jaar ( 36 maanden ).

Hoe langer u een betaalterminal huurt, hoe goedkoper het abonnement. Opgelet, op zeer lange termijn betaalt u meer, een betaalterminal kopen is dan een betere optie. Vergelijk goed de huurprijzen t.o.v. de kosten bij een aankoop.

Welke terminal is geschikt voor permanent gebruik

Er bestaan verschillende soorten betaalterminals, afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen uit onderstaande modellen:

Bij uw keuze dient u wel rekening te houden met een aantal belangrijke criteria zoals:

 • betalingen aan toonbank of mobiel,
 • te verwachten transacties,
 • duur huurperiode,
 • connectiviteit mogelijkheden ( internet , telefoonlijn, WIFI, GPRS... )
 • budget

Wij raden aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen om te zien welke terminal geschikt is. Bovendien is het mogelijk om alle betaalterminal prijzen en kosten op lange termijn te vergelijken.

Betaaltransacties

Het is mogelijk om de transacties veilig te laten verlopen via verschillende communicatiekanalen.

Is er een telefoonaansluiting aanwezig, dan laat u de transacties verlopen via de analoge telefoonlijn. Is er een internetaansluiting ( ADSL ), dan kan u de transacties laten verlopen via de internetkabel. Kan u inloggen op een WIFI netwerk, dan verlopen de transacties via het internet. Wenst u volledig mobiel betalingen te ontvangen, dan kan u deze laten verlopen via GPRS, een draagbare GSM terminal is dan de beste oplossing. De beveiligde transacties verlopen via het mobiel telefoonnetwerk.

Hou er wel rekening mee dat elke soort betaalterminal ( vast / mobiel ) een bepaalde kost met zich meebrengt. Ook de keuze van soort transactie ( vaste telefoon, mobiel netwerk, internet... ) brengen andere kosten met zich mee.

Prijs betaalterminal huren lange termijn

Een terminal huren op lange termijn blijft nog steeds goedkoper dan een terminal te moeten kopen. Bovendien bent u zeker dat u steeds de laatste nieuwe terminal huurt met de nieuwste contactpunten en betaaltechnologie. De totaalprijs om een betaalterminal op korte tijd te huren, omvat verschillende kosten zoals:

 • vaste abonnementskost;
 • transactiekost ( een max. aantal transacties zitten soms inbegrepen in het abonnement )
 • meerprijs kredietkaarten ( soms meerprijs )
 • setupkosten ( toevoegen nieuwe klant + activeren terminal )
 • verzendkosten ( soms inbegrepen in huurprijs )
 • installatiekosten ( niet bij plug & play )
 • facturatiekost ( soms inbegrepen )
 • toebehoren ( papierrollen, inkt, staander,... )
 • ...

Betaalmethodes

Ook op zeer lange termijn kan u verschillende betaalkaarten aanvaarden zoals kredietkaarten en bankkaarten. Dankzij de Bancontact / Mister Cash aanwezigheid op de bankkaart zijn dit de meest aanvaarde bankkaarten: ING, Dexia, PNB Paribas, KBC...De meest aanvaarde kredietkaarten zijn VISA®, Mastercard®, Diners Club®, American Express®...

Ook is het mogelijk de betaalterminal te gebruiken voor andere kaarten zoals: de tankkaart, de elektronische identiteitskaart, de SIS-kaart, de getrouwheidskaart, de merkkaart...

Offerte betaalterminal huren