Betaalterminal huren in het buitenland & Europa

Ook in het buitenland is het mogelijk om een betaalterminal te huren.

Dagverhuur voor elke gelegenheid

U wenst buiten België een terminal te huren? Dat is perfect mogelijk. U heeft een beurs / zakenbeurs in het buitenland? U wenst betalingen te ontvangen van klanten op een expo in Frankfurt, Düsseldorf, Berlijn, Parijs, Londen, Amsterdam, Madrid, Rome...? Dit is mogelijk in alle Europese landen zoals België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Luxemburg, Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen enz...

Een betaalterminal huren in het buitenland is vrij eenvoudig. U vraag eerst een offerte aan en vergelijkt de prijzen. Vervolgens neemt u contact op en worden alle papieren geregeld. Dit kan zeer snel gaan.

Type betaalterminals

Het is mogelijk om verschillende soorten en types betaalterminals in het buitenland te huren voor 1 dag / enkele dagen / enkele weken. U kan kiezen tussen verschillende toestellen die allen werken voor het aanvaarden van buitenlandse betaalkaarten ( Maerstro® ) en kredietkaarten zoals Visa® & Mastercard®.

Afhankelijk van de transactiemogelijkheden, intensief gebruik, aantal te verwachten transacties (capaciteit) enz... dien je de juiste betaalterminal te kiezen. Wij raden aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen om te zien welke terminal geschikt is.

Transacties

Het is mogelijk om de transacties veilig te laten verlopen via verschillende communicatiekanalen.

Is er een telefoonaansluiting aanwezig, dan laat je de transacties verlopen via de analoge telefoonlijn. Is er een internetaansluiting ( ADSL ), dan kan je de transacties laten verlopen via de internetkabel. Kan je inloggen op een WIFI netwerk, dan verlopen de transacties via het internet. Wens je volledig mobiel betalingen te ontvangen, dan kan je deze laten verlopen via GPRS, een draagbare GSM terminal is dan de beste oplossing. De beveiligde transacties verlopen via het mobiel telefoonnetwerk.

Hou er wel rekening mee dat elke soort betaalterminal ( vast / mobiel ) een bepaalde kost met zich meebrengt. Ook de keuze van soort transactie ( vaste telelefoon, mobiel netwerk, internet... ) brengen andere kosten met zich mee.

Prijs betaalterminal huren

Uiteraard is een betaalterminal huren in het buitenland voor 1 of verschillende dagen de duurste oplossing, doch nog goedkoper dan een toestel te moeten kopen, zeker als het éénmalig zal gebruikt worden. De totaalprijs om een betaalterminal voor 1 dag of meerdere dagen in het buitenland te huren, omvat verschillende kosten zoals:

  • huurprijs per dag ( hoe meer dagen hoe goedkoper )
  • transactiekost ( een max. aantal transacties zitten soms inbegrepen in huurprijs )
  • meerprijs kredietkaarten ( soms meerprijs )
  • setupkosten ( toevoegen nieuwe klant + activeren terminal )
  • verzendkosten ( soms inbegrepen in huurprijs )
  • installatiekosten ( niet bij plug & play )
  • facturatiekost ( soms inbegrepen )
  • ...

Betaalmethodes

Ook op korte termijn kan je verschillende betaalkaarten aanvaarden zoals kredietkaarten en bankkaarten.

Offerte betaalterminal huren