Voordeel betaalterminal huren

Een betaalterminal plaatsen heeft een aantal voordelen t.o.v. klassiek betalen met bankbiljetten en geldstukken.

Voordeel betaalterminal huren

Het voordeel van het huren van een betaalterminal is dat u steeds het allernieuwste model met de allernieuwste software en betaalmethodes / contactpunten in handen hebt. Bovendien is huren voor 1 dag of korte termijn interessant omdat u dan geen terminal hoeft te kopen.

Hygiëne

Eerst en vooral is het grote voordeel dat er geen cash geld zoals papieren bankbiljetten of muntstukken meer dienen gebruikt te worden. Alle betalingen verlopen via de kunststof betaalkaart. In sectoren waar mensen in aanraking komen met voedingswaren ( bakker, slager, horeca… ) is hygiëne zeer belangrijk. Door het wegvallen van bankbiljetten en muntstukken tijdens de betaling komen zij niet meer in aanraking met potentiële vervuiling en eventuele besmetting van etenswaren.

Tijdwinst

Geen lange wachtrijen meer aan de toonbank, kassa of POS. Elektronische betalingen gaan een stuk vlotter dan traditionele betalingen met bankbiljetten en munten. Klanten stellen dit op prijs en ervaren dit als een klantvriendelijke oplossing. Bovendien maakt de handelaar meer omzet en winst doordat meer transacties per dag kunnen doorgaan.

Handig

De vraag “Kan ik met een bankkaart betalen” is dagelijkse kost voor de winkelier of verkoper van goederen / diensten. Klanten zijn zo gewoon van te betalen met hun bankkaart dat ze soms verontwaardigd reageren indien geen betaalterminal aanwezig is. Tijdens het shoppen hebben ze geen tijd om nog snel cash geld af te halen om hun boodschappen te kunnen betalen, zij verkiezen liever om te betalen met een kaart. Soms heeft de klant gewoonweg geen cash geld meer bij zich.

Minder kans op diefstal

Doordat betalingen via de elektronische weg gebeuren, is er minder cash geld aanwezig in de kassa van uw winkel waardoor minder inbraken plaatsvinden. Bent u veel op de baan, dan hoeft u geen cash geld meer mee te zeulen, wat u een veilig gevoel geeft. Bent u huisarts, in dan direct de uw geld dankzij de betaalterminal, u hoeft geen overschrijvingen meer op te maken waarvan u niet zeker bent van uw geld.

Omzet nakijken

Daar alle inkomsten elektronisch worden geregistreerd, is het vrij simpel om de dagelijkse omzet te bekijken. U kan dankzij de opvolging van de transacties alles bekijken.

Alle soorten betaalkaarten

Dankzij de betaalterminal kunnen tal van betaalmethodes gebruikt worden zoals betaalkaarten ( Bancontact / Mister Cash®, Maestro® ), bankkaarten ( Dexia, KBC, BNP Paribas, ING, Crelan... ), en kredietkaarten ( Mastercard®, Visa®, American Express®, Diners Club®... ) gebruikt worden. Dankzij de grote verscheidenheid van betaalmogelijkheden, kan de handelaar bijna altijd rekenen op de betaling van zijn/haar goederen en/of diensten.

Veilig en snel

Alle betalingen gebeuren op een veilige en snelle manier. Alle verzonden data wordt via een beveiligde lijn verzonden.

Offerte betaalterminal huren