Betaalterminal voor 1 dag huren

Een betaalterminal huren voor 1 dag is mogelijk. Wij leggen de mogelijkheden uit.

Dagverhuur voor elke gelegenheid

U wenst transacties te ontvangen voor korte termijn? U wenst een betaalterminal te huren voor 1 dag, 2 dagen, 3 dagen, 4 dagen, een week tot 4 weken? U organiseert een fuif, concert, evenement, expo, beurs, rommelmarkt, tentoonstelling, feest, sportevenement... en u wenst betalingen de dag zelf te ontvangen van de bezoekers? Dan kan!

De vaste of mobiele betaalterminal wordt razendsnel geleverd in België en omliggende landen, ook voor korte termijnhuur.

Bij kortetermijn verhuur is het meestal niet nodig om een abonnement te nemen, u betaalt enkel per dag en per transactie.

Type betaalterminals

Het is mogelijk om verschillende soorten en types betaalterminals te huren voor 1 dag of enkele dagen:

Afhankelijk van de transactiemogelijkheden, intensief gebruik, aantal te verwachten transacties (capaciteit) enz... dien u de juiste betaalterminal te kiezen. Wij raden aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen om te zien welke terminal geschikt is.

Transacties & kanalen

Het is mogelijk om de transacties veilig te laten verlopen via verschillende communicatiekanalen.

Is er een telefoonaansluiting aanwezig, dan laat u de transacties verlopen via de analoge telefoonlijn. Is er een internetaansluiting ( ADSL ), dan kan u de transacties laten verlopen via de internetkabel. Kan u inloggen op een WIFI netwerk, dan verlopen de transacties via het internet. Wenst u volledig mobiel betalingen te ontvangen, dan kan u deze laten verlopen via GPRS, een draagbare GSM terminal is dan de beste oplossing. De beveiligde transacties verlopen via het mobiel telefoonnetwerk.

Hou er wel rekening mee dat elke soort betaalterminal ( vast / mobiel ) een bepaalde kosten met zich meebrengt. Ook de keuze van soort transactie ( vaste telefoon, mobiel netwerk, internet... ) brengen andere kosten met zich mee.

Prijs betaalterminal huren voor 1 dag

Uiteraard is een betaalterminal huren voor 1 of verschillende dagen de duurste oplossing, doch nog goedkoper dan een toestel te moeten kopen, zeker als het éénmalig zal gebruikt worden. De totaalprijs om een betaalterminal voor 1 dag te huren, omvat verschillende kosten zoals:

  • huurprijs per dag ( hoe meer dagen hoe goedkoper )
  • transactiekost ( een max. aantal transacties zitten soms inbegrepen in huurprijs )
  • meerprijs kredietkaarten ( soms meerprijs )
  • setupkosten ( toevoegen nieuwe klant + activeren terminal )
  • verzendkosten ( soms inbegrepen in huurprijs )
  • installatiekosten ( niet bij plug & play )
  • facturatiekost ( soms inbegrepen )
  • ...

Betaalmethodes

Ook op korte termijn kan u verschillende betaalkaarten aanvaarden zoals kredietkaarten en bankkaarten. Dankzij de Bancontact / Mister Cash aanwezigheid op de bankkaart zijn dit de meest aanvaarde bankkaarten: ING, Dexia, PNB Paribas, KBC...De meest aanvaarde kredietkaarten zijn VISA®, Mastercard®, Diners Club®, American Express®...

Ook is het mogelijk de betaalterminal te gebruiken voor andere kaarten zoals: de tankkaart, de elektronische identiteitskaart, de SIS-kaart, de getrouwheidskaart, de merkkaart...

Offerte betaalterminal huren